Better Belly voor een plattere buik

Gun het jezelf en ontdek wat het voor jou betekent....

Voor wie is het?

Voor iedere man of vrouw die graag een buikmaat minder wil.

Wat doet de Better Belly band?

In je buik vind geen bloedcirculatie plaats. Daarom is buikvet lastig weg te krijgen.  Het infrarood in de Better Belly band brengt tijdens het sporten de bloedcirculatie op gang en zorgt voor plaatselijke vetverbranding op zichtbare (zwembandjes) maar ook op niet zichtbare plekken (Viscerale vet of gevaarlijke buikvet).

Nieuwsgierig?

Probeer het een maand en laat je verbazen. Je hebt geen conditie nodig om het te kunnen. De training is op vetverbrandingsniveau waardoor we de hartslag gedurende de training laag houden en we niet buiten adem raken. De conditie zal steeds beter worden.

Hoe werkt het?

Je komt bijv. 2x per week op afspraak sporten. (Verzetten van de afspraken kan altijd)  De Better Belly band wordt voor je omgedaan en de loopband, crosstrainer of fiets wordt  voor je ingesteld.  Dus je hoeft nergens over na te denken.  Bij de 1e training en laatste training vind er een meting en weging plaats om het  behaalde resultaat te zien.

Wat zeggen onze klanten?

Vanwege schouder-en rugklachten en mijn conditie wist ik dat ik moest sporten. Toen ik van Neo Vita hoorde sprak de kleinschaligheid mij aan. Ik beveel het iedereen aan, want het gaat inmiddels stukken beter met mij. Omdat ik een afspraak heb kom ik gewoon. Natuurlijk mag ik het altijd verzetten of afzeggen, maar dat doe ik eigenlijk niet gauw.

 Marion K. (40+) 2x pwk

Zonder enige twijfel ben ik bij Neo Vita binnengestapt. Ik wilde sporten en afvallen en ben begonnen met 2x per week Better Belly. Na een proefles Fame ben ik overgestapt naar 1x pwk Better Belly en 1x pwk Fame. Daardoor ben ik minder stijf, soepeler in de spieren en zijn de knieklachten verminderd.  

Ik kan het iedereen aanbevelen die zeg maar boven de 40 is. Mijn dochter zou veel meer af willen zien als ze sport. 

Door de goeie koffie, ongedwongen gezellige sfeer, én dat het geen sportschoolregime heeft, ben ik nu al een hele tijd iedere week 2x aan het sporten.

 Conny W. (50+) 1x pwk

Ik zag al veel langer advertenties staan van Neo Vita maar nooit eerder nodig gehad totdat ik wat kilo’s kwijt wilde. 
Het resultaat van 2x pw op de crosstrainer of loopband met de heerlijke warmteband om je buik is zeer effectief en motiverend om ook normaal en gezond te gaan eten. 
Als nieuwe klant voelde ik mij welkom, Cirina is een gemotiveerde, enthousiaste, krachtige en lieve vrouw.
Nu heb ik het geluk dat ik haar ook privé hebben leren kennen door de lockdown... blij met onze heerlijke wandelingen, gesprekken, gezelligheid en koffie to go🌸

 Liesbeth van S. (50+) Combi 3x pwk

Mijn ouders sportten destijds bij Neo Vita en mijn moeder vond dat ik gewoon eens mee moest gaan om even te kijken. Toen was ik om. Geen ogen die je aanstaren en nastaren. Je voelt je er gelijk prettig omdat het klein is. De afspraken worden ingepland dus ik ga. Het is gemoedelijk en huiselijk en ondertussen ben ik 10 kilo lichter. Niet alleen door het sporten maar ook met een beetje hulp van PowerSlim.

Bij Neo Vita kan ik prima mijzelf zijn en voel ik mij geen nummer.

 Cheryl W. (30+) 2x pwk

Ik ben weer terug van weggeweest. Waar ik vroeger de Fame deed raakte ik nu geïnteresseerd in Better Belly om iets aan mijn buikje te doen. Ik durf buiten niet meer te fietsen, want stel je voor dat ik val. Daar ben ik dus mee gestopt. Maar nu fiets ik 1x per week bij Neo Vita met de infrarood band.

Het is leuk ingericht en ik had een goed gevoel overgehouden van toen dus ik kwam graag weer terug. Het voelt in ieder geval altijd weer heel fijn als ik geweest ben en ik vind Cirina een hele prettige gastvrouw.

Bovendien is het dichtbij, ik kan mijn auto altijd gemakkelijk parkeren en er wordt goed op je gelet. De sfeer is goed, er staat mooie apparatuur en het is lekker schoon en fris. Door Corona zijn er goede maatregelen getroffen wat heel fijn is.

Wat ik leuk vind is dat er cadeautjes te koop zijn zonder dat het opgedrongen wordt. Ik ben gewoon heel tevreden en zal waarschijnlijk binnenkort ook Fame weer oppakken.

 Tonny T. (80+) 1x pwk

Ik ben 16 jaar geleden begonnen bij Neo Vita met de Fame toestellen. 

Na een paar jaar kwam Slim Belly en later Better Belly erbij. Als voormalig topatlete vond ik dat nog veel leuker en haalde ik daar meer voldoening uit. 

Ik voel mij fitter en energieker. Na het sporten is het prettig uitrusten want dan kan er onder het genot van een glaasje water en een kopje koffie over van alles worden gesproken. Gooi het in de groep en er komt een oplossing. Heerlijk!

 Gerda K. (60+) 2x pwk

Omdat ik benieuwd was of Better Belly wel zou werken probeerde ik het uit. En ik vond het super.

Door op de 3 apparaten te staan elke week, waren mijn benen strakker en gespierder geworden en door de band
verloor ik inderdaad centimeters van mijn buikomvang. Goeie begeleiding en leuke gastvrouw!

Ook heb ik Power Slim gedaan. Dat ging ook super en het was lekker en goed vol te houden. Zo kon ik strak in
mijn trouwjurk 

Ik kan het iedereen aanbevelen, maar zeker ook aan moeders die hun zwangerschapskilo's er af willen hebben. 

 Saskia O. (30+) 2x pwk

Na jaren gesport te hebben in een reguliere sportschool, had ik het door allerlei omstandigheden niet meer naar mijn zin. Mijn vriendin vroeg mij eens mee te gaan naar Neo Vita. Een goeie conditie vind ik belangrijk. Nou, die heb ik ook echt. Ik vind het er heel prettig, vriendelijk en Cirina is zeer ter zake kundig. De sfeer is fijn, gezellig en ik sport met gelijkgestemden ondanks dat het publiek heel divers is van jong naar oud. Ook wil ik graag zeggen dat het er super schoon is.

Vanwege de ruime keuze aan apparaten kan je kiezen wat je schikt. Bovendien helpt het mij dat ik op vaste tijden sport en dus op afspraak kom omdat ik zelf niet zoveel discipline heb. Toen ik eenmaal binnen was vond ik het leuk en ik ben nog steeds tevreden.

 

 Hélène H. (70+) 3x pwk

Om te voorkomen dat ik ergens last van zou gaan krijgen en om mijn fysieke conditie te verbeteren ben ik begonnen bij Neo Vita. Ik voel mij sterker en fitter dan voorheen. Verder ben ik zeer positief over het personeel en vind ik de gemoedelijke sfeer en de kleinschaligheid prettig.

Zonder druk ben ik gewoon relaxed aan het sporten en krijg ik ook de juiste ondersteuning.

Tip: Misschien handig om meer uit te leggen wat de Better Belly band precies voor je doet allemaal.

 

 Romilda B. (50+) Combi 4x pwk

Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
 

Odoo CMS - Gallery sample

Odoo CMS - Gallery sample