Better Belly voor een plattere buik

Gun het jezelf en ontdek wat het voor jou betekent....

Voor wie is het?

Voor iedere man of vrouw die graag een buikmaat minder wil.

Wat doet de Better Belly band?

In je buik vind geen bloedcirculatie plaats. Daarom is buikvet lastig weg te krijgen.  Het infrarood in de Better Belly band brengt tijdens het sporten de bloedcirculatie op gang en zorgt voor plaatselijke vetverbranding op zichtbare (zwembandjes) maar ook op niet zichtbare plekken (Viscerale vet of gevaarlijke buikvet).

Nieuwsgierig?

Probeer het een maand en laat je verbazen. Je hebt geen conditie nodig om het te kunnen. De training is op vetverbrandingsniveau waardoor we de hartslag gedurende de training laag houden en we niet buiten adem raken. De conditie zal steeds beter worden.

Hoe werkt het?

Je komt bijv. 2x per week op afspraak sporten. (Verzetten van de afspraken kan altijd)  De Better Belly band wordt voor je omgedaan en de loopband, crosstrainer of fiets wordt  voor je ingesteld.  Dus je hoeft nergens over na te denken.  Bij de 1e training en laatste training vind er een meting en weging plaats om het  behaalde resultaat te zien.

Wat zeggen onze klanten?

Vanwege schouder-en rugklachten en mijn conditie wist ik dat ik moest sporten. Toen ik van Neo Vita hoorde sprak de kleinschaligheid mij aan. Ik beveel het iedereen aan, want het gaat inmiddels stukken beter met mij. Omdat ik een afspraak heb kom ik gewoon. Natuurlijk mag ik het altijd verzetten of afzeggen, maar dat doe ik eigenlijk niet gauw.

 Marion K. (40+)

Zonder enige twijfel ben ik bij Neo Vita binnengestapt. Ik wilde sporten en afvallen en ben begonnen met 2x per week Better Belly. Na een proefles Fame ben ik overgestapt naar 1x pwk Better Belly en 1x pwk Fame. Daardoor ben ik minder stijf, soepeler in de spieren en zijn de knieklachten verminderd.  

Ik kan het iedereen aanbevelen die zeg maar boven de 40 is. Mijn dochter zou veel meer af willen zien als ze sport. 

Door de goeie koffie, ongedwongen gezellige sfeer, én dat het geen sportschoolregime heeft, ben ik nu al een hele tijd iedere week 2x aan het sporten.

 Conny W. (50+)

Ik zag al veel langer advertenties staan van Neo Vita maar nooit eerder nodig gehad totdat ik wat kilo’s kwijt wilde. 
Het resultaat van 2x pw op de crosstrainer of loopband met de heerlijke warmteband om je buik is zeer effectief en motiverend om ook normaal en gezond te gaan eten. 
Als nieuwe klant voelde ik mij welkom, Cirina is een gemotiveerde, enthousiaste, krachtige en lieve vrouw.
Nu heb ik het geluk dat ik haar ook privé hebben leren kennen door de lockdown... blij met onze heerlijke wandelingen, gesprekken, gezelligheid en koffie to go🌸

 Liesbeth van S. (50+)

Ik ben 16 jaar geleden begonnen bij Neo Vita met de Fame toestellen. 

Na een paar jaar kwam Slim Belly en later Better Belly erbij. Als voormalig topatlete vond ik dat nog veel leuker en haalde ik daar meer voldoening uit. 

Ik voel mij fitter en energieker. Na het sporten is het prettig uitrusten want dan kan er onder het genot van een glaasje water en een kopje koffie over van alles worden gesproken. Gooi het in de groep en er komt een oplossing. Heerlijk!

 Gerda K. (60+)

Omdat ik benieuwd was of Better Belly wel zou werken probeerde ik het uit. En ik vond het super.

Door op de 3 apparaten te staan elke week, waren mijn benen strakker en gespierder geworden en door de band
verloor ik inderdaad centimeters van mijn buikomvang. Goeie begeleiding en leuke gastvrouw!

Ook heb ik Power Slim gedaan. Dat ging ook super en het was lekker en goed vol te houden. Zo kon ik strak in
mijn trouwjurk 

Ik kan het iedereen aanbevelen, maar zeker ook aan moeders die hun zwangerschapskilo's er af willen hebben. 

 Saskia O. (30+)

Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
 

Odoo CMS - Gallery sample

Odoo CMS - Gallery sample