Fit and Motorized Exercise (F.A.M.E.®)

Voor een slanker silhouet!

 

F.a.m.e. bestaat uit 10 verschillende hybride trainingstoestellen die in 30 minuten een complete workout bezorgen voor iedere denkbare doelgroep.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Ben je klaar met het middagdutje wegens gebrek aan energie?

  • Wil je een strakker lijf?

  • Of meer buikspieren?

  • Heb je (heftige) rugklachten?

  • Wil je zonder te hijgen de trap oplopen?

  • Of wil je de boodschappentas met gemak tillen?

  • Stijve spieren tegengaan om gemakkelijk uit je bed op te staan?

  • Je houding verbeteren?

Plan geheel vrijblijvend een proefles in en ontdek hoe leuk sporten is!

Telnr. 0297 - 581 342

Wat zeggen onze klanten?

Met een behoorlijke beperking in mijn been, zocht ik naar iets wat ik wél kan. Omdat de fitness-toestellen gemotoriseerd zijn, sprak mij dat aan.

Voor mijn vriendin was het ook goed om te sporten, dus die heb ik meegevraagd, aldus Rachèl.

Wat wij fijn vinden is dat we afspraken maken en daardoor gewoon echt gaan. Na het sporten voelen we ons heerlijk en wat zo leuk is, is dat ze bij Neo Vita altijd blij zijn als je binnenstapt.

Na de eerste keer viel het ook op dat zowel jong als oud bij de voornaam genoemd wordt. Je bent echt geen nummer.

Je kan zijn wie je wil zijn en daardoor hoef je niet op te letten of alles wel goed zit omdat je bekeken zou kunnen worden. Ik voel mij gerespecteerd, aldus Petra.

En wat ook fijn is, vult Rachèl aan, is dat het overzichtelijk is en makkelijk in te plannen. Je weet namelijk hoe lang het duurt want er zijn geen wachttijden.

Wij bevelen het dan ook van harte aan om ook eens een kijkje te komen nemen, want na 1x weet je genoeg. Wees niet bang om te vertellen wat je mankeert want er is een oplossing voor.

Wij zijn heel blij dat we weer sporten! En al is een avond bankhangen heerlijk, ik ben altijd weer blij als we geweest zijn.

Petra L. (50+) Rachel K. (40+)De grote vraag voor mij was of ik het sporten lichamelijk wel aan zou kunnen. Nou...dat was niet een probleem. Ik werd sterker, fitter, soepeler en had steeds minder pijn in mijn handen. Automatisch ben ik steeds vaker gaan sporten daardoor en kom momenteel iedere dag. 

Sporten bij Neo Vita is voor iedereen van jong tot oud. Het is er verschrikkelijk gezellig. Een warm bad, nooit te druk en de mensen doen normaal. Je word niet aangegaapd en er zijn geen starende blikken.

-- Els K. (50+) Jaarkaart onbeperkt

Ik kampte met gezondheidsklachten en moest gaan bewegen.De ingang voor een reguliere sportschool was niet aanlokkelijk dus ik stapte bij Neo Vita binnen. Dat is al weer heel wat jaren geleden en ik kan zeggen dat het mij heel veel heeft opgeleverd. Ik ben veel beter gaan bewegen en het grappige is dat ik het enorm mistte in de corona-tijd. Wie had dat gedacht! Maar het kost ook werkelijk geen moeite om te gaan. Het personeel is vriendelijk, kundig, professioneel met een glimlach. Het zorgt er voor dat ik altijd weer vrolijk de deur uit ga. Dus ik ben blij dat Neo Vita bestaat.🙏

Deze apparaten vind je nergens!

Het enige jammere vind ik de openingstijden. Als Neo Vita meer open zou zijn, zou ik nog vaker gaan.

-- Jolanda C. (60+) 3x pwk.

Leuk, kleinschalig en gezellig bewegen. Geen opgepompte figuren of slanke hittepetitjes, maar gewoon mensen die willen bewegen op een verantwoorde manier.

-- Heleen van der R. (60+) Riitenkaart

Na 2 jaar niks gedaan te hebben voelde ik mij steeds stijver worden. Ik had geen conditie meer en kreeg steeds meer lichamelijke ongemakken. Het thuiswerken vanwege de lockdown had mij geen goed gedaan. Er moest iets gebeuren.

Ben nu een maand bij Neo Vita en kom 2x per week. Dan doe ik Better Belly en Fame achter elkaar. Daar heb ik voornamelijk een lekker gevoel door gekregen. Het is prettig bij Neo Vita, vriendelijk, open en heel toegankelijk waardoor ik mij enorm op mijn gemak voel. Doordat ik totaal geen conditie meer heb, is het een hele mooie opstap om daar weer aan te werken.

Wat ik vooral zocht was een alternatief voor een reguliere sportschool en die heb ik gevonden.

Anoniem (50) Combi 4x pwk, 

Ik vind het een laagdrempelige instap om te kunnen sporten. Nu in Corona tijd merk ik dat alleen wandelen voor mijn lichaam niet voldoende is. Zeker met Fame gebruik je al je spieren. De gezelligheid vind ik ook wel iets. Als je het ergens niet naar je zin hebt ga je er ook niet meer naar toe. Cirina is een prachtmens en leeft met de mensen mee. Dat zijn voor mij de belangrijkste redenen om naar Neo Vita te gaan.

Karin van D. (60) 1x pwk, 

Via via hoorde ik van het FAME-concept. Sinds mijn ziekenhuisbehandelingen ben ik altijd moe. Deze gemotoriseerde toestellen leken mij ideaal om alles even te kunnen bewegen zonder per se enorme inspanning. De laagdrempeligheid is p

rettig. Ik kan gewoon in mijn oude joggingbroek een rondje trainen, hoef niet in het hipste strakke setje te verschijnen en krijg geen afkeurende blikken om mijn 'maatje meer'. In een gewone sportschool zou ik mij totaal niet comfortabel voelen. 

-- Margriet van U. (50+) Rittenkaart

Samen met mijn moeder ben ik bij Neo Vita binnen gestapt. Ik moest echt iets gaan doen. Een gewone sportschool wilde ik niet heen. Daar voel ik mij te dik voor en dit voelt echt prettiger. Als ik na het sporten thuiskom voel ik mij ook zó goed! Het is gemakkelijk om te gaan, prettig en kleinschalig en ik ben altijd zo weer klaar. Heerlijk! Ik heb het aanbevolen aan mijn vriendin en die was ook gelijk enthousiast.

-- Sela B. (24) Combi 3x pwk, 

Na lang niets aan gesport gedaan te hebben merkte ik door mijn leeftijd dat ik wat stijfjes werd en beweging noodzakelijk was. Ik heb een zittend beroep dus dat werkt ook niet mee.Bij Neo Vita zijn ze hulpvaardig, hebben ze veel ervaring en is er goede begeleiding. Het is laagdrempelig, flexibel en vooral gezellig. De kleinschaligheid vind ik heerlijk maar ik vind ook een weerspiegeling van mijzelf bij de mensen die er komen. De Fame fitness maar ook Better Belly is gewoon goed voor je lichaam. Vanwege problemen met mijn nek vind ik het fijn dat het niet super belastend is.

  Jolanda H. (50+) Combi 3x pwk, 

Toen ik voor de eerste keer binnenstapte was ik benieuwd of het wel iets voor mij zou zijn en of ik het wel zou kunnen. Ik merkte heel snel dat het goed voor mij was en leuk om te doen. Mijn spierkracht nam toe, ik zat strakker in mijn vel, werd soepeler en kreeg meer conditie. Binnen een paar maanden besloot ik om over te gaan van 1x per week sporten naar 6x per week en na 17 jaar bevalt dat nog steeds uitstekend.

Ik kan het sowieso iedereen aanraden, ook al heb je geen beperking. Er is een leuke sfeer, mensen zijn allemaal heel gemoedelijk en vriendelijk tegen elkaar. Er zijn geen groepjes en iedereen past er bij. Bovendien is het Fame circuit gewoon leuk om te doen

-- Sandra K. (40+) Jaarkaart onbeperkt

Omdat ik niks kon met mijn lijf, deed ik ook niks. Door de Fame fitness is dat gelukkig veranderd en ging dat perfect. Inmiddels ben ik soepeler, maar vind ik de gezelligheid ook enorm belangrijk. Door Neo Vita ben ik echt over een dip heen gekomen. De begeleiding en aandacht is geweldig. En ondanks dat ik bijna dagelijks sport ga ik nooit met tegenzin. Het is echt voor iedereen vol te houden.

Bij reguliere sportscholen kunnen mensen zo naar je kijken. Bij Neo Vita gebeurt dat per se niet.

Els K. (60+) Jaarkaart onbeperkt