Odoo CMS - a big picture

Klaar voor de zomer? Start nu met het 6 weken zomerprogramma

En ontvang een gratis goodiebag t.w.v. €25,-


Wil jij graag de stap zetten naar jouw leefgewicht?

 • Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?

 • Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?

 • Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?


 

Start nu

Samen gaan we aan de slag.... zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent  en trots bent op jezelf.

Ik ga jou helpen!

Mijn naam is Cirina en ik heb sinds 2012 al velen mogen helpen naar een gezondere en slankere  versie van zichzelf. Ik leer jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft. Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur!

Stralend de zomer in!

Tijdens het zomerprogramma zetten we samen de stap naar jouw leefgewicht! Een gezond gewicht dat bij je past en dat je kunt vasthouden.

Samen gaan we aan de slag met een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon. Het 6 weken zomerprogramma biedt een complete aanpak. Met uitgewerkte weekmenu’s en tips voor een gezonde levensstijl werken we aan jouw doelen. Zo ga je stralend en vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet!

Wat kun je verwachten?

 • Mijn persoonlijke begeleiding

 • 6 Weekmenu’s met recepten

 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten

 • Je leert alles over gezonde voeding en een gezonde levensstijl

 • Gratis goodiebag t.w.v. €25

 • Toegang tot onze handige app


Jouw resultaat

 • Stimuleren vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.

 • Geen jojo-effect meer
  De hoge eiwit inname zorgt voor behoud van je spiermassa, waardoor je stofwisseling op peil blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

 • Zichtbare resultaten
  Een vrouw verliest gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week tijdens het PS. food & lifestyle programma. Mannen gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

Natuurlijk wil je jouw bereikte resultaat ook behouden. Daarom geef ik je nog een jaar lang nabegeleiding. 

Indicatie van de kosten:

Wanneer er gestart wordt met PS. food & lifestyle, is het intakegesprek en de coaching het gehele traject gratis bij een minimale afname van 4 doosjes PS. food & lifestyle producten per week.

Wat zeggen onze klanten?

Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
"Cirina is mijn wekelijkse steun en toeverlaat. Haar warme begeleiding maakt elk bezoekje weer een feest. Samen met mij is zij elke week zo trots op mij. Op elke vraag heeft zij een antwoord. Een beter coach kan ik mij niet wensen. Met haar ga ik zeker mijn streefgewicht van 70 kg halen. Ik ben heel blij dat ik daarna nog een jaar begeleidt zal worden en nog meer kan leren om mijn streefgewicht te  behouden. Want dat is toch de tijd dat je je in de verleidelijke eet- en drinkwereld staande moet houden."

Anneke van P. uit Wilnis (50+) FOTO
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample

"Na 6 maanden was ik 30 kilo lichter en dat was zelfs met af en toe smokkelen. Ik ben nu alweer een hele poos stabiel rond mijn streefgewicht en ik moet zeggen dat ik het niet zwaar vond. Eigenlijk vind ik het leven zonder PS. food & lifestyle zwaarder. Ik mis het gemak van de structuur, het aantal eetmomenten en de keuzes die er zijn tussen de lekkerste zoete en hartige snacks." 

Yvonne W. uit Kudelstaart (50+) FOTO

Na een oproep via de mail van Cirina om mee te doen met een PS. food & lifestyle challenge en genoeg te hebben van de overtollige kilo's heb ik de stap genomen. Sinds 13 januari ben ik gestart met PS. food & lifestyle en sinds deze periode alvast verlost van 9 kilo. Ik ga nog voor de laatste 2,5 kilo maar geloof echt dat dit mij ook zal lukken. Het is zo'n enorme stimulans om vrijwel elke week te horen dat er weer gewicht af is, dat er vermindering van centimeters is, hetgeen inmiddels ook echt te zien is (dat betekent natuurlijk ook shoppen!). Door de tussendoortjes maakt het voor mij mogelijk om lekkernijen die ik heel regelmatig tegenkom te weerstaan en laat aan collega's die ook wat kilo's kwijt mogen en naar mijn gewicht verlies vragen weten dat dit een ideaal programma is.

Daarbij is natuurlijk de ondersteuning van mijn coach ook onontbeerlijk en stimulerend voor de periode na het behalen van mijn streefgewicht.
Echt een aanrader voor iedereen!!

Ada S. (60+)

 

Superblij met de begeleiding van Cirina! Ze begrijpt de producten van PS. food & lifestyle heel goed, maar vooral haar begeleiding is meer dan goud waard. Het gaat niet alleen om het afvallen maar ook om het emotionele proces die daarbij komt kijken en daarin heb ik me door Cirina heel erg gesteund gevoeld. Echt een aanrader en ik ben inmiddels bijna 10 kilo lichter 🙂

Aurelia van L. (30+)

Dankzij de goede tips van Cirina, ben ik al 12 kilo kwijt en dat in maar 10 weken tijd. Ze is aardig, behulpzaam en komt met goede tips om het volgen van het programma zo makkelijk mogelijk te maken voor je.
Ga zo door!
Ellen van Z. (50+)

Omdat ik gewicht over had (voor mijn lengte) en mijn conditie matig was, besloot ik naar Neo Vita te gaan. Op dit moment ben i 23 kilo kwijt, dankzij PS. food & lifestyle ook. Het is prettig en gezellig bij Neo Vita en de crew is behulpzaam.
De huiselijke sfeer zorgt er voor dat je ontspannen kunt sporten en je niet 'bekeken' voelt. 
Vooral doorgaan!
Leon P. (40+)

Omdat ik beter in mijn vel wilde zitten, wilde ik ook een paar kilo's kwijt. Alleen al door aktie te ondernemen en bij Cirina aan te kloppen, voelde ik mij al beter. Het lukt mij zelf niet om af te vallen.
Inmiddels sport ik ook weer bij Neo Vita omdat Plux is gestopt en ben ik weer terug van weggeweest. Het is buitengewoon prettig, klein, gezellig en ik waardeer de persoonlijk aandacht. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om gewoon eens die drempel over te stappen. En het afvallen is ook gelukt. Even weer in het gareel met PS. food & lifestyle werkt.
Anoniem. (60+)

Ik heb verschillende manieren geprobeerd om af te vallen, maar dat werkte voor mij allemaal niet. Totdat ik van PS. food & lifestyle hoorde van een vriendin, zij viel goed af en had er totaal geen moeite mee. Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn, maar toch wilde ik het proberen. Ik ben nu in 3,5 week 6 kilo en veel centimeter's kwijt!! Eindelijk heb ik een manier gevonden die echt werkt en makkelijk is vol te houden. De producten zijn lekker, wat mij goed helpt om slechtere dingen te weerstaan.

Bij een goed dieet, hoort een goede coach. Cirina is een coach met ruime ervaring, weet je uitstekend te motiveren en steunt je op een vriendelijke en professionele manier. 
Echt een aanrader ben heel erg blij dat ik hier aan begonnen ben!

Melanie M. (20+)

Natasja S. (40+)

Neem contact op >>

Laat je gegevens achter of pak gewoon de telefoon: 0619116578  of spreek het antwoordapparaat in op 0297-581342