Odoo CMS - a big picture

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

  • Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?

  • Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?

  • Lekker blijven eten zonder honger te lijden?

  • Wil jij 4 tot 8 kg kwijtraken in vier weken tijd? 

Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?


 

Start nu

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

  • Vetverbranding

Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.

  • Voorkom jojo-effect

Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

  • Gezonde levensstijl

Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

Start nu met afvallen!

Ik vertel je graag meer over hoe het PS. food & lifestyle programma jou kan helpen. Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op!

Samen gaan we aan de slag.... zodat jij je beter voelt,                                                                 tevreden met je lichaam bent  en trots bent op jezelf.

Elke week bespreken we de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je gelijk inzicht geven waarom eerdere pogingen mislukten. Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften.

Gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders.  Afslanken is op deze manier dus geen straf. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt zónder de PS. food & lifestyle producten.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

•Een persoonlijk stappenplan

•Begeleiding van mij

als gecertificeerd

PS. food & lifestyle coach met

meer dan 12 jaar ervaring

•Eiwitrijke, koolhydraatarme producten

•Behoud van je spiermassa

•Geen jojo effect


Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl 

Indicatie van de kosten:

Wanneer er gestart wordt met PS. food & lifestyle, is het intakegesprek en de coaching het gehele traject gratis bij een minimale afname van 4 doosjes PS. food & lifestyle producten per week.

Wat zeggen onze klanten?

Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
"Cirina is mijn wekelijkse steun en toeverlaat. Haar warme begeleiding maakt elk bezoekje weer een feest. Samen met mij is zij elke week zo trots op mij. Op elke vraag heeft zij een antwoord. Een beter coach kan ik mij niet wensen. Met haar ga ik zeker mijn streefgewicht van 70 kg halen. Ik ben heel blij dat ik daarna nog een jaar begeleidt zal worden en nog meer kan leren om mijn streefgewicht te  behouden. Want dat is toch de tijd dat je je in de verleidelijke eet- en drinkwereld staande moet houden."

Anneke van P. uit Wilnis (50+) FOTO
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample

"Na 6 maanden was ik 30 kilo lichter en dat was zelfs met af en toe smokkelen. Ik ben nu alweer een hele poos stabiel rond mijn streefgewicht en ik moet zeggen dat ik het niet zwaar vond. Eigenlijk vind ik het leven zonder PS. food & lifestyle zwaarder. Ik mis het gemak van de structuur, het aantal eetmomenten en de keuzes die er zijn tussen de lekkerste zoete en hartige snacks." 

Yvonne W. uit Kudelstaart (50+) FOTO

Na een oproep via de mail van Cirina om mee te doen met een PS. food & lifestyle challenge en genoeg te hebben van de overtollige kilo's heb ik de stap genomen. Sinds 13 januari ben ik gestart met PS. food & lifestyle en sinds deze periode alvast verlost van 9 kilo. Ik ga nog voor de laatste 2,5 kilo maar geloof echt dat dit mij ook zal lukken. Het is zo'n enorme stimulans om vrijwel elke week te horen dat er weer gewicht af is, dat er vermindering van centimeters is, hetgeen inmiddels ook echt te zien is (dat betekent natuurlijk ook shoppen!). Door de tussendoortjes maakt het voor mij mogelijk om lekkernijen die ik heel regelmatig tegenkom te weerstaan en laat aan collega's die ook wat kilo's kwijt mogen en naar mijn gewicht verlies vragen weten dat dit een ideaal programma is.

Daarbij is natuurlijk de ondersteuning van mijn coach ook onontbeerlijk en stimulerend voor de periode na het behalen van mijn streefgewicht.
Echt een aanrader voor iedereen!!

Ada S. (60+)

 

Superblij met de begeleiding van Cirina! Ze begrijpt de producten van PS. food & lifestyle heel goed, maar vooral haar begeleiding is meer dan goud waard. Het gaat niet alleen om het afvallen maar ook om het emotionele proces die daarbij komt kijken en daarin heb ik me door Cirina heel erg gesteund gevoeld. Echt een aanrader en ik ben inmiddels bijna 10 kilo lichter 🙂

Aurelia van L. (30+)

Dankzij de goede tips van Cirina, ben ik al 12 kilo kwijt en dat in maar 10 weken tijd. Ze is aardig, behulpzaam en komt met goede tips om het volgen van het programma zo makkelijk mogelijk te maken voor je.
Ga zo door!
Ellen van Z. (50+)

Omdat ik gewicht over had (voor mijn lengte) en mijn conditie matig was, besloot ik naar Neo Vita te gaan. Op dit moment ben i 23 kilo kwijt, dankzij PS. food & lifestyle ook. Het is prettig en gezellig bij Neo Vita en de crew is behulpzaam.
De huiselijke sfeer zorgt er voor dat je ontspannen kunt sporten en je niet 'bekeken' voelt. 
Vooral doorgaan!
Leon P. (40+)

Omdat ik beter in mijn vel wilde zitten, wilde ik ook een paar kilo's kwijt. Alleen al door aktie te ondernemen en bij Cirina aan te kloppen, voelde ik mij al beter. Het lukt mij zelf niet om af te vallen.
Inmiddels sport ik ook weer bij Neo Vita omdat Plux is gestopt en ben ik weer terug van weggeweest. Het is buitengewoon prettig, klein, gezellig en ik waardeer de persoonlijk aandacht. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om gewoon eens die drempel over te stappen. En het afvallen is ook gelukt. Even weer in het gareel met PS. food & lifestyle werkt.
Anoniem. (60+)

Ik heb verschillende manieren geprobeerd om af te vallen, maar dat werkte voor mij allemaal niet. Totdat ik van PS. food & lifestyle hoorde van een vriendin, zij viel goed af en had er totaal geen moeite mee. Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn, maar toch wilde ik het proberen. Ik ben nu in 3,5 week 6 kilo en veel centimeter's kwijt!! Eindelijk heb ik een manier gevonden die echt werkt en makkelijk is vol te houden. De producten zijn lekker, wat mij goed helpt om slechtere dingen te weerstaan.

Bij een goed dieet, hoort een goede coach. Cirina is een coach met ruime ervaring, weet je uitstekend te motiveren en steunt je op een vriendelijke en professionele manier. 
Echt een aanrader ben heel erg blij dat ik hier aan begonnen ben!

Melanie M. (20+)

Natasja S. (40+)

Neem contact op >>

Laat je gegevens achter of pak gewoon de telefoon: 0619116578  of spreek het antwoordapparaat in op 0297-581342